Jordskepp i Falköpings kommun

Foto: Kevin Schot

Jag har länge följt utvecklingen av Sandra och Kevins jordskeppsbygge så gott det varit möjligt utan att faktiskt åka dit. Över Facebook således. Det har varit roligt att se det växa fram ur jorden med hjälp av enkla verktyg och muskelkraft. Spadar, släggor, hinkar och en och annan hammare. Jordskeppet är inte helt färdigt men det är delvis väldigt nära. Jag ser med spänning fram emot att se det helt klart då jag tror att det går att lära sig enormt mycket från detta bygge eftersom det är det första jordskeppet i Sverige.

Tyvärr är det så att det är byggt utan lov från kommunen så nu är det en massa bråk hit och dit om det ska få vara kvar eller inte. Kommunen har varit där flera gånger och tittat på det men inte kunnat komma till något beslut om hur de ska göra med det. Grannarna är inte jätte glada men Sandra och Kevin kämpar på. Det återstår att se hur det blir men nu går det iallafall att njuta av den här videon som en volontär har skapat och lagt upp. Erkänn att det är ett roligt projekt 🙂

Annonser

2 responses to this post.

  1. Det är mer än ett ROLIGT PROJEKT !!!
    Det är Naturligt Boende så nära man kan komma & Återandväning av förbrukade varor. Det ska väldigt intressant att se hur dom ska få detta till att Inte få vara kvar.
    Boende Miljö måste utredas för dagens Boende är inte Hälsosamt.
    Lycka till Kevin Schot jag önskar din familj ett långt liv i erat Jord Skepp <3<3<3

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: